În vederea achiziționării serviciilor de furnizare de produse alimentare și nealimentare necesare persoanelor private de libertate cazate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Botoșani, vă rugăm să ne trimiteți  oferta dumneavoastră de preț pentru efectuarea acestora cu periodicitate de 4 ori/lună (săptămânal) în fiecare zi de vineri.

Menționăm că vor fi achiziționate produse alimentare și nealimentare dintre cele cuprinse în Anexa nr. 2  din H.G. nr. 157/2016 -pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Legii nr. 254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal.

Plata va fi efectuată de către fiecare persoană privată de libertate prin intermediul lucrătorilor de poliție din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Botoșani, pe bază de bon fiscal.

Livrarea produselor se va face la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, din Municipiul Botoșani, B-dul M. Eminescu nr.57, pe bază de comandă fermă.

Contravaloarea transportului produselor livrate va fi inclusă în prețul acestora.

Așteptăm ofertele dumneavoastră până la data de 18.06.2019, ora 12.00 care vor fi depuse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani- Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, persoană de contact: comisar de poliție Ciornea Constantin, tel.nr. 0744696284.

NOTĂ!

Selecția ofertanților va fi efectuată în funcție de prețurile produselor care trebuie să fie  competitive cu piața.